Fundacja Ruszaj w Drogę!, jako pierwsza i jak dotąd jedyna organizacja w Polsce, stworzyła inicjatywę umożliwiającą darmową promocję regionu.

Klub Polskiego Podróżnika - Kopalnia Pomysłów z darmowymi przewodnikami

Klubowa Kopalnia Pomysłów umożliwia darmowe dotarcie z publikacjami promocyjnymi regionu do precyzyjnie wyselekcjonowanej grupy osób zainteresowanych turystyką i wycieczkami po Polsce.

Mapy, przewodniki i drukowane foldery za darmo!

Klubowa Kopalnia Pomysłów to połączenie idei targów turystycznych, działalności informacji turystycznych i prezentacji podróżniczych o polskich regionach. To stół, który Fundacja rozstawia na każdym spotkaniu Klubu Ruszaj w Drogę! Leżą na nim przewodniki, mapy i broszury od współpracujących z Fundacją organizacji z całej Polski. Na regularnie odbywające się spotkania klubowe przychodzą osoby zainteresowane zwiedzaniem Polski.
Niezależnie od tematu spotkania klubowego - na stole wystawiane są publikacje z całej Polski. Za darmo dla wystawcy i dla uczestnika, który może zabrać je do domu i zaplanować z nimi wycieczkę. Uczestnicy regularnie pojawiają się u nas na spotkaniach i wiemy z rozmów z nimi, że rzeczywiście z nich korzystają i planują z nimi wycieczki po regionie.

Klubowa Kopalnia Pomysłów w GdyniKlubowa Kopalnia Pomysłów w ŁęczycyKlubowa Kopalnia Pomysłów w Sopocie

Dlaczego stworzyliśmy Klubową Kopalnię Pomysłów?

Celem statutowym Fundacji Ruszaj w Drogę! jest promocja polskiej turystyki i krajoznawstwa oraz kreowanie Mody na Polskę. Fundatorzy - Kasia i Maciej Marczewscy - dostrzegli problemy w dystrybucji wartościowych publikacji tworzonych przez samorządy i organizacje turystyczne. I w odpowiedzi na nie stworzyli rozwiązanie łączące autorów publikacji z osobami zainteresowanymi takimi publikacjami.

Klubowa Kopalnia Pomysłów w StraszynieKlubowa Kopalnia Pomysłów w GdyniKlubowa Kopalnia Pomysłów w Sopocie

Dodaj Twoje publikacje

Chcesz dołączyć do organizacji z 16 polskich województw i udostępniać za darmo wartościowe przewodniki i foldery w Klubowej Kopalni Pomysłów? Przeczytaj jakie publikacje udostępniamy i co zrobić, żeby do nas dotarły:

Nakład się skończył? Podeślij wersję elektroniczną!

Możesz też dołączyć do internetowej wersji Klubowej Kopalni Pomysłów. Wystarczy, że umieścisz na Twojej stronie wersję PDF darmowego przewodnika/folderu/mapy/albumu  i wyślesz nam bezpośredni link, z którego można go pobrać. Dodamy go za darmo do utrzymywanej przez Fundację Ruszaj w Drogę! bazy elektronicznych przewodników po Polsce: