» »

Fundacja Ruszaj w Drogę poszukuje Partnerów do współpracy. Przygotowaliśmy atrakcyjną ofertę dla Firm, którym bliska jest polska turystyka, i które chcą wnieść wkład w promowanie atrakcji turystycznych w Polsce.

Poniżej znajdziesz listę Partnerów, organizacji Wspierających Fundację oraz tych z którymi od 2009 roku współpracowali Fundatorzy Kasia i Maciej Marczewscy.

Partnerzy Fundacji

W organizowaniu spotkań krajoznawczych Klubu Ruszaj w Drogę! pomagają nam:

Partnerzy Ruszaj w Drogę!

Fundację wspierają

Naszymi przyjacielami są organizacje i firmy, którym bliska jest polska turystyka i działalność społeczna. Dostarczają nam usługi i umożliwiają realizację celów statutowych Fundacji.
Partnerzy Ruszaj w Drogę!
* Fundacja Ruszaj w Drogę! jest beneficjentem nagrody Google Ad Grants. Program ten wspiera zarejestrowane organizacje non-profit, które realizują bliską Google filozofię służby społecznej dla rozwoju nauki i technologii, edukacji, ochrony zdrowia na świecie, ochrony środowiska, wsparcia dla młodzieży oraz sztuki. Program Google Ad Grants pozwala organizacjom non-profit wyświetlać bezpłatne reklamy internetowe za pomocą Google AdWords.

Współpracujemy na co dzień

Regularnie współpracujemy z ulubionymi mediami, organizacjami pozarządowymi i organizacjami turystycznymi:Partnerzy Ruszaj w Drogę!

Współpracowaliśmy z...

Współpracowaliśmy z samorządami, organizacjami turystycznymi, miastami, agencjami odpowiedzialnymi za promocję produktów turystycznych, z mediami tradycyjnymi: rozgłośniami, telewizją i prasą oraz z firmami z branży turystycznej lub realizującymi turystyczne kampanie.
Ruszaj w Drogę - współpracowaliśmy

Klubowa Kopalnia Pomysłów

Współpracujemy także z organizacjami turystycznymi i Urzędami Marszałkowskimi z wszystkich polskich województw w ramach naszego projektu "Klubowa Kopalnia Pomysłów":

Klub Polskiego Podróżnika wspierają

Poczytaj jeszcze

Chcesz wiedzieć więcej o nas? Polecamy:

NIP 589-202-45-08 REGON 3644 92 633 KRS 0000 618 990 Raiffeisen Polbank